• home ford transit
  • Home pand
  • home
Home - Fiscaal voordeel

Profiteer van fiscaal voordeel met koelingen en vriezers van Freor

 

Als bedrijf kun je fiscaal voordeel behalen als je investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie. Dit gaat via de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). De EIA is ook van toepassing op energiezuinige koelinstallaties die werken op een milieuvriendelijk koudemiddel, zoals de koel- en vriesinstallaties van Freor.

Minder investeringskosten
Door de toekenning van EIA op energiezuinige koelinstallaties kunnen onze klanten bij de aanschaf van een Freor wandkoeling of wandvriezer 54,5% van de investeringskosten aftrekken van hun fiscale winst. Dit kan oplopen tot 22% netto van het aankoopbedrag.

Energiezuinige koelinstallaties
Naast het fiscale voordeel van de overheid, bespaar je met de koelingen van Freor ook flink op de energierekening. Een slimme koelregelaar in de Freor koeling berekent continu hoe de koelinstallatie met zo min mogelijk energie de juiste temperatuur behoudt. Hierdoor kan het elektrisch vermogen van de koelmotoren teruggebracht tot 125W per meter. Dat is zes keer (!) energiezuiniger dan traditionele koeling.

Ook een energiezuinige koeling?
Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen met onze koelingen van Freor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Omdat we samenwerken met Koelservice van Tol kunt u ook meer informatie terugvinden op http://www.hetnieuwekoelen.nl


Contact
Tallinnweg 7
9723 TJ Groningen
Tel.: +31 (0)50 57 57 200
Fax.: +31 (0)50 57 34 750
E-mail: info@fridina.nl
Klanten portaal