• home ford transit
  • Home pand
  • home
Supermarkten

Supermarkt


Al jarenlang verricht Fridina veel werk voor supermarkten, dit varieert van de alerte servicedienst bij storingen tot aan het verzorgen van de koeltechniek bij nieuw- en verbouw van supermarkten.

Slimmer koelen en vriezen?

Voor supermarkten is het van belang om de kwaliteit van de gekoelde of ingevroren producten te waarborgen, dit dan natuurlijk het liefst tegen zo laag mogelijke kosten.  In de koelmeubelen voor supermarkten die Fridina levert en plaatst zijn de bewaarcondities altijd optimaal. 

Fridina kan u ook helpen bij het zo milieuvriendeiljke mogelijk maken van de koel- en vriesoplossingen voor uw supermarkt. In vrijwel alle meubelen worden standaard energiezuinige ventilatoren toegepast, maar we graag verder dan alleen dat. Hierbij kunt u onder andere denken aan LED-verlichting of dagafdekking.Ook door middel van het WTW-systeem (warmteterugwinning) kunt u kosten besparen en bijdragen aan een schoner milieu. In samenspraak met u zoeken we de juiste balans tussen de beste en energiezuinigste presentatie en betaalbaarheid. 

Optimale pres(en)tatie!

De koel- en vriesoplossingen die we uw supermarkt kunnen bieden zijn altijd simpel en duidelijk. In samenspraak met u kunnen we bepalen welke (zelf)bedieningsmeubels de uitstraling hebben die het beste bij uw supermarkt past. 


Wanneer u vragen heeft of graag meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden voor uw supermarkt dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Contact
Tallinnweg 7
9723 TJ Groningen
Tel.: +31 (0)50 57 57 200
Fax.: +31 (0)50 57 34 750
E-mail: info@fridina.nl
Klanten portaal