Airconditioning systemen

Dankzij Fridina’s jarenlange ervaring als airco producent en de in inzet van de nieuwste technieken zijn onze airconditioningsystemen overal te vinden. Door onze kennis en expertise op het gebied van airconditioningsystemen behoren wij tot een selecte groep die zich business partner van Toshiba airco mogen noemen. Kortom wij zorgen voor perfecte klimaatbeheersing bij zowel bedrijven als particuliere klanten.

Offerte aanvragen

Door het invullen van dit formulier vraagt u een offerte aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Samen gaan we opzoek naar een gepast oplossing.

  Hoofddoel

  Inhoud van de te conditioneren ruimte(n) (m3)
  Leidinglengte (m) van buitenunit naar binnenunit(s)


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Voordelen van Fridina 

  Wij hebben alle verschillende voordelen van Fridina BV nogmaals voor u op een ruitje gezet.

  snelle levering en installatie

  j

  persoonlijk advies op maat

  Geen verborgen kosten

  N

  vakkundig en gecertificeerd

  De manier om je huis te verwarmen en te besparen op energiekosten? Ik ben Hans Nijland en mijn huis is behaaglijk warm dankzij Fridina Groningen. Hoe ik dat doe? Lees hier verder op de website. Al vijfentachtig jaar meesters in klimaatbeheersing. Waarvan Akte!

  Hans Nijland

  Voormalig Directeur FC Groningen

  Kwaliteit & Betrouwbaarheid

  Fridina is al jarenlang actief op de zakelijke markt. Met deze professionele instelling richten we ons nu ook op de consumentenmarkt.

  Klantgericht & Klantgedrevenheid

  Alles voor een glimlach van de klant. Daarom zoeken wij  samen met u een oplossing die perfect aan uw wensen voldoet.

  24 uur Service & Storingsdienst

  Voor al onze klanten hebben wij een 24 uurservice. Deze service is ook beschikbaar voor consumenten die een product bij ons afnemen.

  Waarom een airco?

  In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan airconditioning zowel verkoelen als verwarmen. Naast het verwarmen kunnen de airconditioningsystemen die Fridina levert ook de lucht reinigen. De systemen die worden geleverd zijn geschikt voor 1 enkele ruimte of voor het gehele huis.

  De aircosystemen bestaan in principe uit één binnenunit en één buitenunit. Variaties zijn echter mogelijk waarbij meerdere binnenunits op één buitenunit aangesloten kunnen worden. De binnenunit wordt door middel van een koelleiding met elkaar verbonden. Dit wordt ook wel een multi-split systeem genoemd. Het verschil zit hem in het aantal binnenunits dat er is geplaatst.

  N

  Geeft verkoeling op warme dagen

  N

  Geeft warmte op koude dagen

  N

  Zorgt voor schone lucht in huis door filtering

  N

  Besparing op stookkosten door gerichte verwarming

  Keuze Airconditioning

  Seiya

  Het instapmodel in het assortiment wand modellen van TOSHIBA is daarnaast ook nog vriendelijk voor het milieu met zijn lage verbruikskosten en verwarming mogelijkheid.

  Kazumi

  Kazumi is een van de stilste airco’s op de Nederlandse markt, zowel binnen als buiten. Nachtrust gegarandeerd, rust voor de buren. Zeer geschikt voor zowel particulieren als klein-zakelijk.

  HAORI

  Met zijn riante kwalificaties energielabel A+++ past deze airconditioner helemaal in de tijd van bewust omgaan met energie. Het design is uitstekend afgestemd op de hedendaagse eisen.

  Reviews

  Als we het over service hebben staat Fridina bovenaan. Persoonlijk ken ik geen koeltechnisch bedrijf die zo snel op locatie kan zijn. Van de goede service is Fridina groot geworden. De afhandeling van storing of klus prima en wordt netjes opgeleverd
  Rene Kammenga

  UMCG

  De werknemers van Fridina komen vriendelijk over en zijn beleefd. De service is prima; bij storing is er snel een monteur ter plaatse. Monteurs van Fridina weten hoe het werkt bij Suiker Unie met werkvergunningen enz.
  J.C. Slijfer

  Teamleider E&I, Suiker Unie

  Erg goed, komen hun afspraken na en reageren zeer snel. Buitengewoon goede service. Zeer kundige mensen over de vloer gehad en de communicatie was uitstekend. De afhandeling na oplevering was zoals het hoort met keurige uitleg. Kennis van de medewerkers is uitstekend. Dat gaf van begin tot einde oplevering vertrouwen. En is vele malen beter dan onze vorige leverancier.
  W. Buss

  Eigenaar, Buss Ontwerp & Inrichting

  Prettige samenwerking, duidelijk in overleg zowel de binnendienst als buitendienst. Prima service, keurige afhandeling na oplevering en deskundige medewerkers.
  F. van der Lecq

  Calculator & Werkvoorbereider, Van Riesen Installatietechniek

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.