KAZUMI WANDMODEL

Wandmodel Kazumi is zeer geschikt voor thuis maar kan ook in de klein-zakelijke toepassing prima toegepast worden. Voor het design van dit model zijn nieuwe keuzes gemaakt, zo zijn de lijnen zeer strak en heeft de airco een matte afwerking waarmee Kazumi in praktisch elk interieur kan worden toegepast. Maar Kazumi heeft niet alleen maar goede looks, dit model zorgt op elk moment van de dag, het gehele jaar door, op zeer energiezuinige wijze voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat. Vele extra’s, een uitgekiend filtersysteem, gloednieuwe HADA Care luchtverdelingstechniek en een gebruiksvriendelijke infraroodbediening maken van dit model een premium airco.

Kazumi is een van de stilste airconditioners op de markt. Met de instelbare Quiet modus kan het geluidsniveau buiten worden verlaagd! Het geluid van het binnendeel kan eveneens nog verder omlaag gebracht worden tot een nauwelijks hoorbare 19 dB(A).

HADA Care
HADA Care zorgt voor een optimale luchtverdeling in de ruime. Het ontwerp van de uitblaaslamel genereert een indirecte luchtstroom die boven in de ruimte circuleert en de temperatuur regelt. Het Ultra-Pure Filter verwijdert daarnaast fijne deeltjes uit de lucht.

Extra functies
Ter verhoging van het comfort beschikt Kazumi over vele extra functies die het leven nog makkelijker maken! O.a. functies als Hi-power voor snelle koeling of verwarming, ECO-mode om het energieverbruik verder naar beneden te brengen en Comfort Sleep voor een uitgekiende nachtrust op elk moment in het jaar.

Bediening
De uitgebreide, verlichte en goed leesbare bediening biedt op gebruiksvriendelijke wijze toegang tot alle extra’s. Een weektimer geeft de mogelijkheid een weekprogramma in te stellen dat past bij al je wensen en eisen. Kazumi kan ook via wifi aangestuurd worden. Met de handige Toshiba Home AC Control app voor zowel Android als Apple kan het klimaat bediend worden vanuit elke willekeurige plek, een internetverbinding is alles wat nodig is.

standaard all-in prijs vanaf € 2195,- (incl. BTW)

Z

Montage binnenunit tegen de gewenste binnenmuur

Z

Montage buitenunit begane grond, buitengevel of op plat dak tot max. 2,5m

Z

1x boringen (droog) ø63mm door kalkzandsteen, steen of hout

Z

Montage van maximaal 5 meter leidingwerk (meerprijs indien meer nodig)

Z

Inclusief reiskosten binnen een straal van 30km van de stad Groningen

Z

Inbedrijfstelling en uitleg over de airco installatie

Z

Opruimen van werkmaterialen en afvoeren van het afval.

Z

Installatie conform standaard voorwaarden Fridina en NVKL

Bekijk hier de voorwaarden 

* Isolatiewaarde van de ruimte

  • Goed geïsoleerd (dubbel glas + dakisolatie + muurisolatie)
  • Matig geïsoleerd (wanneer één van bovenstaande isolatie typen ontbreekt, of wanneer er sprake is van klassiek dubbel glas)
  • Geen isolatie (wanneer slechts één type isolatie is toegepast of helemaal geen)

Offerte aanvragen

Door het invullen van dit formulier vraagt u een offerte aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Samen gaan we opzoek naar een gepast oplossing.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.