SEIYA WANDMODEL

Een prettig binnenklimaat wordt niet alleen bepaald door de juiste temperatuur; daar komt meer bij kijken. Een goede luchtkwaliteit, een bescheiden uiterlijk, minimaal geluid en een gebruiksvriendelijke bediening.

De SEIYA (Japans voor ‘stille nacht’) is een wandmodel waarmee het binnenklimaat in huis of in de klein-zakelijke toepassing optimaal geregeld kan worden. Naast een strakke vormgeving is de SEIYA een buitengewoon zuinige en onderhoudsvriendelijke airconditioner die beschikbaar is in diverse vermogensklassen. Voor praktisch elke ruimte in huis is een passend model, echter hoe groot het vermogen ook moet zijn, de SEIYA blijft in elke klasse bescheiden afmetingen behouden.

Gebruiksvriendelijk bediening
Standaard wordt de SEIYA geleverd met een gebruiksvriendelijke infraroodbediening. De vele extra functies kunnen met deze bediening geregeld en ingesteld worden. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor een ECO modus te kiezen, het instellen en fixeren van een uitblaasstand of reduceer tijdelijk de geluidsproductie van het buitendeel met de Silence-instelling om ook buiten de maximale rust te behouden. Bediening vanaf elke willekeurige plek is zelfs mogelijk middels een optionele wifi toepassing.

standaard all-in prijs vanaf € 1995,- (incl. BTW)

Z

Montage binnenunit tegen de gewenste binnenmuur

Z

Montage buitenunit begane grond, buitengevel of op plat dak tot max. 2,5m

Z

1x boring (droog) ø63mm door kalkzandsteen, steen of hout

Z

Montage van maximaal 5 meter leidingwerk (meerprijs indien meer nodig)

Z

Inclusief reiskosten binnen een straal van 30km van de stad Groningen

Z

Inbedrijfstelling en uitleg over de airco installatie

Z

Opruimen van werkmaterialen en afvoeren van het afval.

Z

Installatie conform standaard voorwaarden Fridina en NVKL

Bekijk hier de voorwaarden 

* Isolatiewaarde van de ruimte

  • Goed geïsoleerd (dubbel glas + dakisolatie + muurisolatie)
  • Matig geïsoleerd (wanneer één van bovenstaande isolatie typen ontbreekt, of wanneer er sprake is van klassiek dubbel glas)
  • Geen isolatie (wanneer slechts één type isolatie is toegepast of helemaal geen)

Offerte aanvragen

Door het invullen van dit formulier vraagt u een offerte aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Samen gaan we opzoek naar een gepast oplossing.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.