AIRCONDITIONING

In iedere ruimte of situatie een aangenaam binnenklimaat creëren, dat is waar Fridina voor staat met onze airconditioning producten. Dankzij TOSHIBA’s jarenlange ervaring als airconditioning producent, en het inzetten van de modernste technieken, worden TOSHIBA’s airconditioning systemen overal toegepast. Zo zorgen wij samen voor een perfecte klimaatbeheersing.

AIRCONDITIONING

GESCHIKT VOOR:

  • Klimaatbeheersing van (grote) ruimten, zoals hotels
  • Ontvochtigen, filteren en zuiveren van de lucht 


VOORDELEN:

  • Ontvochtigen en zuiveren van de lucht
  • Koel in de zomer, warm in de winter
  • Relatief lage investering
  • Te combineren met warm tapwater en vloerverwarming (warmtepomp)

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Fridina levert voor iedere ruimte of situatie airconditioning die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Dat is waar wij voor staan met onze airconditioning producten. Dankzij onze jarenlange ervaring als airconditioning producent, en het inzetten van de modernste technieken, worden onze airconditioning systemen overal ingezet. 

Toepassing VAN airconditioning

Een airconditioningsysteem koelt of verwarmt de lucht in een ruimte. Daarnaast, ontvochtigt, filtert en reinigt het de lucht. Airconditioning kan op verschillende manieren worden toegepast, of het nu gaat om een klein kantoor of een grote fabriekshal.

Ons assortiment

Dankzij onze jarenlange ervaring is Fridina in staat om voor iedere ruimte een passend airconditioning systeem te realiseren.  Zo worden er voor een enkele ruimte een single-split systeem ingezet,  voor meerdere ruimtes tot vijf is het multi-splitsysteem de oplossing en voor meer dan vijf wordt een VRF-systeem ingezet.

KEUZE AIRCONDITIONING

De keuze van het soort airconditioningsysteem wordt vooral bepaald door het aantal te conditioneren ruimten en de gewenste functies van en eisen aan het systeem: koelings- en verwarmingsbehoeften, gebruikerseisen, gebruik van warm water of combinaties hiervan.

Vraag hiernaast een offerte aan of neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst te hebben over airconditioning.

Offerte aanvragen

2 + 11 =

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.