DIENSTEN VAN FRIDINA

Van koel- en vriescellen tot het plaatsen van airconditioning, en van het leveren en installeren van koudwaterinstallaties voor de industrie tot het aanbrengen van de koeltechniek in supermarkten. Fridina is binnen de koeltechniek de expert. Nieuwbouw, onderhoud en het verhelpen van storingen is dagelijks kost voor onze werknemers. 

KLIMAATBEHEERSING

Bij elk project inventariseren we de wensen en eisen van de opdrachtgever zorgvuldig. Want klimaatbeheersing is maatwerk.

Daarom leggen we afspraken altijd goed vast en maken we een planning van de werkzaamheden. Zo kunnen we de opdracht snel en effectief op maat uitvoeren.

KOELTECHNIEK MET CO² 

De markt van de koeltechniek verschuift van de traditionele koudemiddelen naar natuurlijke koudemiddelen, zoals CO².

Wij bij Fridina zijn hierop voorbereid. De eerste monteurs zijn geslaagd voor hun CO² diploma en zijn uitgerust met de beste veiligheidsmiddelen om te kunnen werken met CO².

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud van uw installaties is van groot belang. Afhankelijk van waar de installaties opgesteld zijn hebben deze vaak veel te verduren. Doordat installaties vervuild raken verslechtert de werking en zal de levensduur over het algemeen korter zijn. Daarnaast zijn installaties gevoeliger voor storingen.

Door periodiek onderhoud uit te laten voeren zorgt u ervoor dat de installaties zo goed mogelijk blijven werken.

 

24/7 STORINGSERVICE

Een storing aan uw installatie komt altijd ongelegen. Fridina biedt een 24/7 service aan haar klanten om de schade en overlast van storingen te beperken.

In de meeste gevallen komen we nog dezelfde dag langs om het probleem op te lossen.

NIEUWBOUW

Elke maand worden er verschillende nieuwbouwprojecten opgeleverd door de monteurs van Fridina. Deze projecten variëren van het leveren en installeren van koel- en vriescellen tot het plaatsen van airconditioning, en van het leveren en installeren van koudwaterinstallaties voor de industrie tot het aanbrengen van de koeltechniek in supermarkten.

Naast de traditionele koudemiddelen is Fridina inmiddels ook begonnen met het installeren van de eerste CO²-installaties.

 

BRANCHES

INDUSTRIE

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen in de industrie sector.
Lees meer

ZORG

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen in de zorg.
Lees meer

RETAIL

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen in de retail branche.
Lees meer

SCHEEPSBOUW

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen in de scheep- en jachtbouw.
Lees meer

ONZE MERKEN

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.