KOEL- EN AIRCO INSTALLATIES VOOR DE INDUSTRIE

In de industrie wordt op diverse plekken zoals, traforuimtes en serverruimtes veel warmte geproduceerd. Deze warmte kan van invloed zijn op de werking en levensduur van de installaties die aanwezig zijn in de ruimtes.

Fridina zorgt ervoor dat deze ruimtes op een verantwoorde en energiezuinige manier worden gekoeld.

KOELTECHNIEK VOOR INDUSTRIE EN BEDRIJFSRUIMTE

Naast koelinstallatie voor industriele ruimtes kan Fridina u helpen van koeling van de operationele ruimtes tot de (koeltechnische) inrichting van bedrijfskantines.

Maar ook kantoorruimtes, keukens en kantines kunnen voorzien worden van goede, energiezuinige airconditioning en/of koel- vriesapparatuur. Zodat niet alleen uw machines onder de juiste omstandigheden kunnen werken, maar ook uw werknemers.

Wilt u weten wat Fridina voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak of als u vragen hebt.

PRODUCTEN

Wat levert Fridina onder andere voor de industrie en kantoorruimtes?

 

PARTNER VOOR DE INDUSTRIE

Fridina is in alle opzichten een meedenkende partner binnen de industriele sector. Met vakbekwame en gemotiveerde specialisten zorgen wij er altijd voor dat iedere opdracht tot in de laatste details wordt uitgevoerd.

Maatwerk voor de industrie

Bij elk project in de industriele sector inventariseren we de wensen en eisen van de opdrachtgever zorgvuldig. Daarna zal een projectvoorstel opgesteld worden met de meest ideale oplossing en een afgewogen prijs-kwaliteitverhouding. Want koeltechniek is altijd maatwerk.

Vervolgens leggen we afspraken vast en maken we een planning van de werkzaamheden, zodat we de opdracht snel en effectief kunnen uitvoeren.

POPULAIRE PRODUCTEN IN DE INDUSTRIE

ONZE MERKEN

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.