KOEL- EN VRIESCELLEN

Fridina ontwerpt koel- en vriescellen voor verschillende doeleinden en sectoren. Enkele voorbeelden van sectoren hiervan zijn ziekenhuizen, revalidatiecentra, zorgcentra, praktijkruimtes en apotheken. Fridina levert koel- en vriescellen van verschillende gerenommeerde merken en zijn verkrijgbaar in vele diverse afmetingen.

KOEL- EN VRIESCELLEN

GESCHIKT VOOR:

 • Laboratoria, scheepsbouw, horeca, uitvaart en de zorg


VOORDELEN:

 • Groot bereik
 • Energiezuinig
 • Stekkerklaar
 • Lange levensduur

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Een koel- en vriescel van Fridina is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. De koel vriescel bestaat uit één grote cel met daarin twee cellen met verschillende koelinstallaties en meerdere deuren. De koelvriescel is in vele afmetingen stekkerklaar leverbaar maar kan ook op maat voor u gebouwd worden.

Toepassing VAN Koel- en VriesCellen

Koel- en vriescellen kunnen gebruikt worden om voorgekoelde of voorgevroren producten bewaren, of ongekoelde of onbevroren producten inkoelen of invriezen. Voor het bewaren is een minder zware koelinstallatie nodig dan voor het inkoelen/invriezen van verse/warme producten.

Ons assortiment

Fridina levert koel- en vriescellen van verschillende gerenommeerde merken en zijn verkrijgbaar in vele diverse afmetingen. De koelcellen en vriescellen kunnen in elke gewenste maat geïnstalleerd worden en zijn naderhand eenvoudig te verplaatsen of uit te breiden. De cellen kunnen op vele manieren afgewerkt worden, enkele voorbeelden zijn RVS, plastisol of multiplex. 

KEUZE KOEL- EN VRIESCELLEN

Om een geschikte koel of vriescel voor u te vinden, zijn verschillende factoren van belang: hoe koud moet het product bewaard worden? hoe intensief wordt de koel- of vriescel gebruikt? hoe hoog is de omgevingstemperatuur? en hoe lang moet het product bewaard worden?

Vraag hiernaast een offerte aan of neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst te hebben over koel- en vriescellen.

OFFERTE AANVRAGEN
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.