KOEL- EN VRIESKASTEN

Koel- en vrieskasten komen in alle soorten en maten en kunnen voor verschillende sectoren gebruikt worden. Fridina is met name gespecialiseerd in het leveren van koelkasten voor de Zorg. Stel zelf uw koelkast samen of vraag een offerte aan. Staat de door u gewenst koel- of vrieskast niet tussen de producten, schroom dan niet om contact op te nemen.

KOEL- EN VRIESKASTEN

GESCHIKT VOOR:

 • Koelen van versproducten voor onder retail en horeca

VOORDELEN:

 • Energiezuinig
 • Stekkerklaar
 • Eenvoudige installatie
 • Onderhoudsvriendelijk

 

Betrouwbaarheid en kwaliteit

In de retail business is energiezuinige, continue koeling van groot belang. Een uitgebreide, alerte 24/7 service, een servicecontract op maat en de vanzelfsprekende kwaliteit van ónze producten, garanderen een zeer hoge mate van betrouwbaarheid. En een vanzelfsprekende kwaliteit van úw producten.

Toepassing Koel- & Vrieskasten

Een koel- vrieskast kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen er ingrediënten, halffabricaten of complete gerechten in bewaard worden. Het kan dienen om terug te koelen, en in te vriezen voor algemene voorraad of werkvoorraad. Voor iedere sector is een andere toepassing vereist.

Ons assortiment

Fridina levert koel- en vrieskasten voor verschillende sectoren en met verschillende koudemiddelen. Fridina werkt alleen met gerenommeerde merken.

KEUZE UIT KOEL- EN VRIESKASTEN

De keuze van het soort koel- en vrieskast wordt vooral bepaald door het gebruik, de locatie, duurzaamheid, de capaciteit, het energieverbruik en de koudemiddelen die gebruikt worden.

Vraag hiernaast een offerte aan of neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst te hebben over koel- en vrieskasten.

OFFERTE AANVRAGEN
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.