KOUDWATER-
MACHINES

Het principe van koudwatermachines is eenvoudig: de compacte machine koelt het water in de verdamperbatterij die op zijn beurt weer zorgt voor een koel en dus aangenaam klimaat in kantoren. Natuurlijk een uitkomst in warme zomers! Zonder meer uitstekend voor de sfeer op kantoor en de prestaties van het personeel van uw klant.

KOUDWATERMACHINES

GESCHIKT VOOR

 • Klimaatbeheersing van ruimten voor horeca of kantoorpanden
 • Koeling van industriële vloeistoffen en/of apparatuur


VOORDELEN:

 • Groot bereik
 • Energiezuinig
 • Stekkerklaar
 • Eenvoudige installatie
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verminderde kans op storing

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Fridina heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom worden alle koudwatermachines of chillers van Fridina uitvoerig getest en onderworpen aan een kwaliteitsanalyse. Dit geldt voor ieder onderdeel van de machine. Hierdoor kan Fridina de kwaliteit garanderen die men van ons gewend is.

Toepassing van koudwatermachine

Koudwatermachines hebben een watersysteem, waarin het water als koudemedium gebruikt wordt in plaats van het koudemiddel. In de koelmachine wordt het water terug gekoeld naar een vooraf ingestelde temperatuur. Dit water kan gebruikt worden voor het koelen van producten zoals elektronenmicroscopen of ruimten  zoals hotels.

Ons assortiment

Fridina levert zowel luchtgekoelde- als watergekoelde Koudwatermachines. De luchtgekoelde koudwatermachines zijn met hun buitenopstelling ideaal voor kleine, middelgrote en grote toepassingen en zijn energiezuinig. De watergekoelde koudwatermachines zijn met hun binnenopstelling ideaal voor middelgrote tot grote toepassingen en hebben een hoog energierendement.

KEUZE UIT KOUDWATERMACHINES

De keuze van het soort Koudwatermachines wordt vooral bepaald door de grootte van de ruimte of product of een combinatie van beiden.

Vraag hiernaast een offerte aan of neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst te hebben over Koudwatermachines.

OFFERTE AANVRAGEN
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.