MEDISCHE KOELKASTEN

Koel- en vrieskasten komen in alle soorten en maten en kunnen voor verschillende sectoren gebruikt worden. Fridina is met name gespecialiseerd in het leveren van koelkasten voor de Zorg. Stel zelf uw koelkast samen of vraag een offerte aan. Staat de door u gewenst koel- of vrieskast niet tussen de producten, schroom dan niet om contact op te nemen.

MEDISCHE KOELKASTEN

GESCHIKT VOOR:

 • Koelen van vaccinaties voor onder andere laboratoria en medische toepassingen in de zorg


VOORDELEN:

 • Energiezuinig
 • Stekkerklaar
 • Eenvoudige installatie
 • Onderhoudsvriendelijk

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Medicijnkoelkasten staan bij Fridina altijd voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. De medicijnkoelkasten mogen geen grote fluctuaties vertonen in de temperatuur van de koeling omdat dit te kwaliteit van de opslag niet ten goede komt. In combinatie met onze uitgebreide serviceafdeling kan er in geval van stortingen adequaat gereageerd worden om grote problemen te voorkomen.

Toepassingen Medische koelkasten

In een medicijnkoelkast is de temperatuur overal gelijk. Hierdoor is het mogelijk om medicijnen, vaccins en bloed op de juiste temperatuur te bewaren. Medicijnen kunnen bij verkeerde temperaturen namelijk onbruikbaar worden. Bovendien kan een medische koelkast een automatisch alarmsysteem en/of registratiesysteem  bevatten 

Ons assortiment

Onze medicijnkoelkasten komen van gerenommeerde leveranciers zoals Liebherr en Gram. Mede door de ervaring en de deskundigheid kunnen wij u voorzien van advies bij de aanschaf van de beste medicijnkoelkast.

KEUZE MEDISCHE KOELKASTEN

Wanneer u de ruimte van de medicijnkoelkast optimaal wilt benutten zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van medicamentenladen. Onder andere de H + H medicamentenladen bieden ruimtebesparende oplossingen.

Bekijk hieronder het assortiment medische Gram koelkasten vraag hiernaast een offerte of meer informatie aan over medicijnkoelkasten.

OFFERTE AANVRAGEN
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  CONFIGUREER HIER UW MEDISCHE GRAM KOEL – VRIESKASTEN

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.