PARTICULIER

Met ruim 85 jaar ervaring in de klimaat- en koudetechniek staat Fridina garant voor hoogwaardige klimaat in huis. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de realisatie en het bijbehorende onderhoudsplan is Fridina een belangrijke partner voor iedere woning. Onze praktijkervaring zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van een uitstekende klimaatoplossing voor uw woning.

EEN OPTIMAAL BINNENKLIMAAT TEGEN ZO LAAG MOGELIJKE KOSTEN?

Wij zorgen al ruim 85 jaar dat bedrijven voorzien worden van de nieuwste technieken op het gebied van klimaat- en koudetechniek. Maar sinds de airconditioning zijn intrede heeft gedaan in de particuliere markt zorgen wij ook voor een comfortabel klimaat bij u in huis. Van airconditioning oftewel de lucht-lucht warmtepomp, waar tegenwoordig ook woningen mee verwarmt worden, is het voor ons een kleine stap geweest naar de lucht-water warmtepomp. Dus of het nu gaat om het koelen van een slaapkamer of werkkamer, het duurzaam verwarmen van uw complete woning. Wij zorgen voor een optimaal klimaat tegen zo laag mogelijke energiekosten.

Al onze installaties worden met zorg geplaatst, zo bekijken wij iedere situatie of het onze eigen woning is, zodat u de juiste oplossing krijgt die u verdient. De bedoeling is natuurlijk dat u zo lang mogelijk plezier heeft van de installatie en net als wij trots kan zijn op hetgeen er door ons is geplaatst.

 

De manier om je huis te verwarmen en te besparen op energiekosten? Ik ben Hans Nijland en mijn huis is behaaglijk warm dankzij Fridina Groningen. Hoe ik dat doe? Lees hier verder op de website. Al vijfentachtig jaar meesters in klimaatbeheersing. Waarvan Akte.

Hans Nijland

Voormalig directeur FC Groningen

KOELEN ÉN/ÓF VERWARMEN MET AIRCONDITIONING

Airconditioning is een lucht-lucht warmtepomp dus kan naast koelen ook verwarmen en is energiezuiniger dan het verwarmen met gas, zeker in de combinatie met zonnepanelen. Naast comfort bespaart u dus ook op de energiekosten.

Wij nodigen u graag bij ons uit om de mogelijkheden te bespreken of wij komen bij u langs om de situatie in te meten.
Neem contact met ons op. 

 

VOORDELEN

  • Goedkoper dan een cv-ketel
  • Kamer snel op temperatuur
  • In de zomer kan airco ook verkoelen
  • Ideaal in combinatie met zonnepanelen

VERWARMEN MET EEN LUCHT-WATER WARMTEPOMP

Een lucht-water warmtepomp werkt het meest efficiënt met het verwarmen van water tussen de 35 en 55 graden. Een lucht-water warmtepomp werkt dus efficiënter bij een lagere watertemperatuur dan de cv-ketel. Om te zorgen voor een optimale warmteafgifte zijn vloerverwarming en lage temperatuurradiatoren uitermate geschikt.

Wij nodigen u graag bij ons uit om de mogelijkheden te bespreken of wij komen bij u langs om de situatie in te meten.
Neem contact met ons op. 

 

 

VOORDELEN

  • Energiezuiniger dan een cv-ketel
  • Mogelijkheid tot verwarmen tapwater
  • Ideaal in combinatie met zonnepanelen
  • Subsidie op de installatie

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.