PARTICULIER

De manier om je huis te verwarmen en te besparen op energiekosten? Ik ben Hans Nijland en mijn huis is behaaglijk warm dankzij Fridina Groningen. Hoe ik dat doe? Lees hieronder verder. Al vijfentachtig jaar meesters in klimaatbeheersing.

Wij zorgen al ruim 85 jaar dat bedrijven voorzien worden van de nieuwste technieken op het gebied van klimaat- en koudetechniek. Maar sinds de airconditioning zijn intrede heeft gedaan in de particuliere markt zorgen wij ook voor een comfortabel klimaat bij u in huis. Van airconditioning oftewel de lucht-lucht warmtepomp, waar tegenwoordig ook woningen mee verwarmt worden, is het voor ons een kleine stap geweest naar de lucht-water warmtepomp. Dus of het nu gaat om het koelen van een slaapkamer of werkkamer, het duurzaam verwarmen van uw complete woning. Wij zorgen voor een optimaal klimaat tegen zo laag mogelijke energiekosten.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

OPTIMAAL RENDEMENT UIT UW WARMTEPOMP OF AIRCO INSTALLATIE

Om het optimale rendement uit uw warmtepomp of airconditioning te halen van uw woning is het belangrijk dat uw woning zo goed mogelijk isoleert. Tevens adviseren wij u om indien mogelijk zonnepanelen te plaatsen zodat u de mogelijkheid hebt om uw eigen stroom op te wekken voor uw installatie.

Heeft u naast een warmtepomp of airconditioning interesse in:

 • Isolererende maatregelen
 • Waterontharders
 • Zonnepanelen

Vraag ons naar de mogelijkheden of neem direct contact op met onze partner Duzink Vastgoed & Onderhoud.

KOELEN ÉN/ÓF VERWARMEN MET AIRCONDITIONING

Airconditioning is een lucht-lucht warmtepomp dus kan naast koelen ook verwarmen en is energiezuiniger dan het verwarmen met gas, zeker in de combinatie met zonnepanelen. Naast comfort bespaart u dus ook op de energiekosten.

Wij nodigen u graag bij ons uit om de mogelijkheden te bespreken of wij komen bij u langs om de situatie in te meten.
Neem contact met ons op. 

 

VOORDELEN

 • Goedkoper dan een cv-ketel
 • Kamer snel op temperatuur
 • In de zomer kan airco ook verkoelen
 • Ideaal in combinatie met zonnepanelen

VERWARMEN MET EEN LUCHT-WATER WARMTEPOMP

Een lucht-water warmtepomp werkt het meest efficiënt met het verwarmen van water tussen de 35 en 55 graden. Een lucht-water warmtepomp werkt dus efficiënter bij een lagere watertemperatuur dan de cv-ketel. Om te zorgen voor een optimale warmteafgifte zijn vloerverwarming en lage temperatuurradiatoren uitermate geschikt.

Wij nodigen u graag bij ons uit om de mogelijkheden te bespreken of wij komen bij u langs om de situatie in te meten.
Neem contact met ons op. 

 

 

VOORDELEN

 • Energiezuiniger dan een cv-ketel
 • Mogelijkheid tot verwarmen tapwater
 • Ideaal in combinatie met zonnepanelen
 • Subsidie op de installatie

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.