REKSTELLINGEN

Volgens de hygiënecode voor de horeca moet grondstoffen en producten vrij van vloer en wanden worden opgeslagen, dus bent u op zoek naar een perfect bijpassende rekstelling? Dan is het handig om de binnenmaten van uw koelcel aan ons door te geven en of u een U-vorm, L-vorm of los rek wilt. Zo kunnen we de maten inmeten en kunnen wij u adviseren in het gebruik van materiaal.

REKSTELLINGEN

GESCHIKT VOOR:

 • Bergen en op hoogte bewaren van versproducten in koel- en vriescellen van bijvoorbeeld hotels en restaurants


VOORDELEN:

 • Eenvoudige montage
 • Makkelijk onderhoud
 • Goede stabiliteit
 • Modulair opgebouwd

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Fridina is leverancier van Hoshizaki modellen. Hoshizaki is een toonaangevend bedrijf van bedrijfsapparatuur voor onder andere keukens en de voedselverwerkende industrie. Naast deze branches zijn verschillende apparaten van Hoshizaki uitermate geschikt voor toepassing in de zorgsector.

Toepassing van rekstellingen

Linum heeft professionele oplossingen voor (hygiënische) opslag van goederen en materialen. De stellingen en het rekwerk van Linum kunnen worden gebruikt voor doeleinden zoals: zorg (cleanroom’s en laboratoria), bakkerijen, horeca, grootkeukens, schepen en luxejachten en opslag van wijnen.

Ons assortiment

De stellingen zijn onder andere leverbaar in RVS en geadoniseerd aluminium. De wijnrekken kunnen tevens verchroomd geleverd worden. Voor zware lasten heeft Linum een aparte stelling geproduceerd.

KEUZE REKSTELLINGEN

Bij het maken van een keuze voor een juiste rekstelling is het de goed te bekijken welke rekstelling lang meegaat en hygiënisch blijft.

Vraag hiernaast een offerte aan of neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst te hebben over rekstellingen.

OFFERTE AANVRAGEN
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.