REVIEWS OVER
FRIDINA

Fridina heeft klantvriendelijk hoog in het vaandel staan. Wij streven altijd naar verbetering. Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen of zelf graag een review achterlaten?

Bekijk hieronder de reviews of laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt.

De werknemers van Fridina komen vriendelijk over en zijn beleefd. De service is prima; bij storing is er snel een monteur ter plaatse. Monteurs van Fridina weten hoe het werkt bij Suiker Unie met werkvergunningen enz.

J.C. Slijfer

Teamleider E&I, Suiker Unie

Als we het over service hebben staat Fridina bovenaan. Persoonlijk ken ik geen koeltechnisch bedrijf die zo snel op locatie kan zijn. Van de goede service is Fridina groot geworden. De afhandeling van storing of klus prima en wordt netjes opgeleverd.

Rene Kammenga

UMCG

Erg goed, komen hun afspraken na en reageren zeer snel. Buitengewoon goede service. Zeer kundige mensen over de vloer gehad en de communicatie was uitstekend. De afhandeling na oplevering was zoals het hoort met keurige uitleg. Kennis van de medewerkers is uitstekend. Dat gaf van begin tot einde oplevering vertrouwen. En is vele malen beter dan onze vorige leverancier.

W. Buss

Eigenaar, Buss Ontwerp & Inrichting

Prettige samenwerking, duidelijk in overleg zowel de binnendienst als buitendienst. Prima service, keurige afhandeling na oplevering en deskundige medewerkers.

F. van der Lecq

Calculator / Werkvoorbereider, Van Riesen Installatietechniek

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.