warmtepomp systemen

Dankzij Fridina’s jarenlange ervaring als warmtepomp producent en de in inzet van de nieuwste technieken zijn onze warmtepompsystemen overal te vinden. Door onze kennis en expertise op het gebied van warmtepompsystemen behoren wij tot een selecte groep die zich business partner van Toshiba warmtepompen mogen noemen. Kortom wij zorgen voor perfecte klimaatbeheersing bij zowel bedrijven als particuliere klanten.

Offerte aanvragen

Door het invullen van dit formulier vraagt u direct een offerte aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Samen gaan we opzoek naar een gepaste oplossing.

  Woonopp. (m2)

  Vloerverwarming?

  Jaarverbruik Gas (m3)


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Voordelen van Fridina 

  Wij hebben alle verschillende voordelen van Fridina BV nogmaals voor u op een rijtje gezet.

  snelle levering en installatie

  j

  persoonlijk advies op maat

  Geen verborgen kosten

  N

  vakkundig en gecertificeerd

  De manier om je huis te verwarmen en te besparen op energiekosten? Ik ben Hans Nijland en mijn huis is behaaglijk warm dankzij Fridina Groningen. Hoe ik dat doe? Lees hier verder op de website. Al vijfentachtig jaar meesters in klimaatbeheersing. Waarvan Akte!

  Hans Nijland

  Voormalig Directeur FC Groningen

  Kwaliteit & Betrouwbaarheid

  Fridina is al jarenlang actief op de zakelijke markt. Met deze professionele instelling richten we ons nu ook op de consumentenmarkt.

  Klantgericht & Klantgedrevenheid

  Alles voor een glimlach van de klant. Daarom zoeken wij  samen met u een oplossing die perfect aan uw wensen voldoet.

  24 uur Service & Storingsdienst

  Voor al onze klanten hebben wij een 24 uurservice. Deze service is ook beschikbaar voor consumenten die een product bij ons afnemen.

  Waarom een WARMTEPOMP?

  De warmtepomp is een duurzaam en tevens zuinig alternatief voor een cv-ketel. Een warmtepomp verplaatst energie vanuit een bron en zet dit om in warmte.

  Een bron die wordt gebruikt door een warmtepomp is bijvoorbeeld de buitenlucht. Door middel van elektriciteit wordt de energie omgezet in warmte wat wordt gebruik om het huis te verwarmen.

  Een warmtepomp werkt optimaal wanneer het huis goed geïsoleerd is. In cominatie met zonnepanelen kunt u zelf zorgen dat uw woning energieneutraal wordt. Voordat u tot de aanschaf van een warmtepomp overgaat, dient de isolatie in orde te zijn.

  N

  energiezuiniger dan een cv-ketel

  N

  ideaal in combinatie met zonnepanelen

  N

  mogelijkheid tot het verwarmen van het hele huis

  N

  subsidie mogelijkheid op de installatie

  Keuze warmtepomp

  Voorbeeld All-electric Warmtepomp opstelling

  ALL ELECTRIC WARMTEPOMP

  Een vereiste voor de overstap naar een volledig elektrische warmtepomp is een redelijk tot zeer goed geïsoleerd huis. Je woning moet beschikken over goede dak, vloer- en muurisolatie. Daarnaast moet er HR++ glasaanwezig zijn.

  Kom bij ons langs voor advies op maat of wij komen persoonlijk bij u langs. Vraag naar de mogelijkheden. 

  HYBRIDE WARMTEPOMP

  Een hybride warmtepomp zorgt voor warm water en verwarming van je woning. Een prima tussenstap als je nog niet volledig van het gas af wil of kan.

  • Tot 65% besparing op je gasverbruik

  • Lagere energierekening

  • Meer comfort door constante temperatuur

  Kom bij ons langs voor advies op maat of wij komen persoonlijk bij u langs. Vraag naar de mogelijkheden. 

  Voorbeeldopstelling Hybride Warmtepomp Installatie

  Reviews

  Als we het over service hebben staat Fridina bovenaan. Persoonlijk ken ik geen koeltechnisch bedrijf die zo snel op locatie kan zijn. Van de goede service is Fridina groot geworden. De afhandeling van storing of klus prima en wordt netjes opgeleverd
  Rene Kammenga

  UMCG

  De werknemers van Fridina komen vriendelijk over en zijn beleefd. De service is prima; bij storing is er snel een monteur ter plaatse. Monteurs van Fridina weten hoe het werkt bij Suiker Unie met werkvergunningen enz.
  J.C. Slijfer

  Teamleider E&I, Suiker Unie

  Erg goed, komen hun afspraken na en reageren zeer snel. Buitengewoon goede service. Zeer kundige mensen over de vloer gehad en de communicatie was uitstekend. De afhandeling na oplevering was zoals het hoort met keurige uitleg. Kennis van de medewerkers is uitstekend. Dat gaf van begin tot einde oplevering vertrouwen. En is vele malen beter dan onze vorige leverancier.
  W. Buss

  Eigenaar, Buss Ontwerp & Inrichting

  Prettige samenwerking, duidelijk in overleg zowel de binnendienst als buitendienst. Prima service, keurige afhandeling na oplevering en deskundige medewerkers.
  F. van der Lecq

  Calculator & Werkvoorbereider, Van Riesen Installatietechniek

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  ONZE MERKEN