WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in een bron. Deze warmte wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te wekken. Dit scheelt dus energie. Fridina levert dankzij jarenlange ervaring warmptepompen voor verschillende sectoren zoals hotels, restaurant of kantoorpanden.

WARMTEPOMPEN

GESCHIKT VOOR:

 • Klimaatbeheersing van (grote) ruimten, zoals hotels, restaurants of kantoorpanden


VOORDELEN:

 • Energiezuinig
 • Waardevermeerdering van pand
 • Goed voor het milieu 

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Fridina levert voor iedere ruimte of situatie warmtepompen die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Dat is waar wij voor staan met onze warmtepomp producten. Dankzij Fridina’s jarenlange ervaring als warmtepomp leverancier, en het inzetten van de modernste technieken, worden Fridina’s warmtepompen overal ingezet.

Toepassing VAN warmtepompen

Een warmtepomp is een apparaat dat energie verplaatst in de vorm van warmte. Deze energie wordt door middel van een pomp verplaatst naar de plaats waar het beschikbaar is, naar de plaats waar het nodig is. Dit gebeurt door het koelproces om te keren. De warmtepomp onttrekt dan warmte aan de buitenlucht en gebruikt dit om de ruimte te verwarmen.

Ons assortiment

Dankzij het Business Partners programma van Toshiba is Fridina in staat om voor iedere ruimte een passend airconditioning systeem te realiseren. Zo worden er voor een enkele ruimte een single-split systeem ingezet,  voor meerdere ruimtes tot vijf is het multi-splitsysteem de oplossing en voor meer dan vijf wordt een VRF-systeem ingezet.

KEUZE WARMTEPOMPEN

De keuze voor een warmtepomp is afhankelijk van een aantal factoren afhankelijk, zoals de ruimte die verwarmd dient te worden, de mate van isolatie en van de buitentemperatuur. Iedere situatie is anders en vraagt om een maatwerkoplossing.

Vraag hiernaast een offerte aan of neem contact met ons op als u nog meer informatie wenst te hebben over warmtepompen.

OFFERTE AANVRAGEN
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and Terms of Service apply.

  BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

  Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.