CORONA

Hoe gaat Fridina om met het Corona-virus (COVID-19)?

Onze collega’s in de buitendienst komen dagelijks op veel verschillende plekken. Bij supermarkten, ziekenhuizen, en verzorgingstehuizen of fabriekscomplexen, maar zij gaan ook naar leveranciers. Bij Fridina werken we veilig of we werken niet. Dit betekent dat wij rondom het Corona-virus de nodige maatregelen hebben genomen. Graag informeren wij u hierover.  Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen, de rol van de huisarts, wat zij moeten doen bij lichte klachten, etc. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM.

Instructies aan onze monteurs

Alle geplande afspraken worden uitgevoerd, maar we nemen wel enkele afspraken in acht.

Onze monteurs:

  • Houden afstand met de klant (minimaal 1,5 meter) en schudden geen handen. Graag uw begrip hiervoor.
  • Betreden geen huizen van bewoners die ziek zijn of in quarantaine zijn in verband met het Corona-virus. Zij leggen u uit dat er een nieuwe afspraak kan worden gemaakt zodra de gezondheidsklachten over zijn. Is dit het geval, dan wordt uw adres tevens aan de planner doorgegeven.
  • Nemen contact met de leidinggevende op wanneer zij de gezondheid van de klant niet vertrouwen (koorts, hoesten, kortademigheid bij klant). In het geval van een storing wordt, wanneer de installatie nog werkt, mogelijk de afspraak verzet. Hetzelfde geldt voor nieuw te plaatsen apparatuur.
  • Tot nader order niet meer laten tekenen op de iPad voor de gedane werkzaamheden. Wel leggen zij u uit wat de werkzaamheden zijn geweest. Op de plek waar u normaal gesproken uw handtekening zet, wordt een x en uw postcode en huisnummer ingevuld.
  • Hebben als uitgangspunt u zo goed mogelijk, binnen de gestelde grenzen, van dienst te zijn.

Persoonlijke hygiëne

  • Onze vakmensen wassen regelmatig hun handen, drogen deze af met papieren handdoekjes,zijn voorzien van Desept Gel en maken regelmatig hun iPad en telefoon schoon.
  • Wanneer zij moeten niezen of hoesten, doen zij dit in hun elleboog.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.