FREOR KOELSYSTEMEN BIJ FRIDINA

Fridina BV is vanaf nu de verkoop- en servicepartner in het Noorden van Nederland als het gaat om de koel- en vriesmeubels van Freor.

Dit betekent dat organisaties als supermarkten, tankstations en bakkers ook bij Fridina alle koelproducten kunnen inkopen en laten installeren.

TOEKOMSTBESTENDIGE EN DUURZAME KOELINSTALLATIES

De stekkerklare meubels van Freor werken op het milieuvriendelijke koudemiddel R290 (propaan). Dit is een groot voordeel, want dit koudemiddel mag je ook in de toekomst blijven gebruiken. Dit in tegenstelling tot niet-milieuvriendelijke koudemiddelen als bijvoorbeeld R-404A.

De productie en het gebruikvan de synthetische koudemiddelen worden namelijk door de strenge F-gassenverordening gefaseerd aan banden gelegd. Deze koudemiddelen worden dan ook steeds schaarser en daarmee duurder. Na verloop van tijd zullen ze zelfs verboden worden.

De koelinstallaties van Freor zijn daarom ideale koelingen voor supermarkten, tankstations en foodwinkels in de toekomst. De koelingen zijn milieuvriendelijk en goedkoper in aanschaf dan duurzame CO2 koelsystemen. Bovendien heb je geen gasaansluiting nodig en de restwarmte is eenvoudig en betaalbaar te gebruiken.

Fridina is de verkoop- en servicepartner in het noorden van Nederland als het gaat om de koel- en vriesmeubels van Freor. Dit betekent dat supermarkten, tankstations en bakkers bij Fridina alle Freor producten kunnen inkopen.

De koelmeubels van Freor staan bekend om het innovatieve ‘Hydroloop’ en ‘Hydroloop Hybrid’ koelsysteem. Deze systemen zijn betaalbaar, toekomstwaardig én milieuvriendelijk. Voordeel van deze koelsystemen is dat er geen gasaansluiting nodig is en het gebruik van restwarmte is eenvoudig en betaalbaar.

DUURZAME KOELINSTALLATIES VAN FREOR

VOORDELEN FREOR KOELSYSTEMEN:

 

  • Milieuvriendelijk koudemiddel R290 (propaan)
  • 25% energiezuiniger dan R-404A remote installaties
  • 97% minder kans op koudemiddellekkage
  • Betaalbaarder door 80% minder koudemiddelgebruik
  • Lagere investeringskosten dan een CO2 installatie
  • Ventilatiesysteem met warmteterugwinning mogelijk
  • Geen machinekamer en gasaansluiting nodig
  • Hoge kwaliteit koelmeubels

Meer weten over Freor koelsystemen? Bekijk hier de volledige catalogus, of neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.